Wat kunnen wij bieden?

WHG Design levert veel diensten die misschien wel interessant voor jou kan zijn. Wij zijn een snel groeiend bedrijf met goede ideeën en veel inspiratie. Hier onder zie je wat wij zoal doen en leveren.

Als wij iets voor jou of je bedrijf kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

Brush
Web design

Het is heel belangrijk om een goede website te hebben, zo trekt een goed ogende en overzichtelijke website aanzienlijk meer klanten dan een website die er niet uit ziet. Wij zorgen ervoor dat websites er professioneel en overzichtelijk uit komen te zien.

Brush
SEO

Search Engine Optimization, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie is simpel gezegd het zorgen dat een website zo hoog mogelijk bij Google in de zoekresultaten komt te staan. Door de vele ervaringen die wij met Google hebben opgedaan kunnen wij zorgen voor een hoge positie in de Google "ranglijst".

Brush
Development

Media ontwikkeld zich met een razend tempo, vooral het internet is een zeer snel groeiende manier van informatie verspreiden. Wij houden het web goed in de gaten op nieuwe ontwikkelingen. Het is belangrijk dat een ontwerp nog een lange tijd mee kan met het snelst groeiende medium ter wereld.

Brush
Print design

Ook een belangrijke manier van reclame maken is door een bedrijf of product niet alleen op het internet maar ook in het dagelijks leven zichtbaar te maken. Door middel van het verspreiden van flyers of het ophangen van een spandoek krijgt het bedrijf of product net even dat extra zetje meer bekendheid. WHG Design helpt hier ook graag mee.

Wij maken onder andere ontwerpen voor:

  • Auto's
  • Banners
  • Brochures
  • Flyers
  • Gifts
  • Posters
  • Spandoeken
  • Textiel
  • Vlaggen
CMS
Content Management System

Anno wil een groot deel van de website bezitters de controle hebben over hun eigen website. Ze willen niet meer afhankelijk zijn van een websdesigner die ze steeds opnieuw moeten vragen iets te veranderen.
Om alle touwtjes volledig in eigen handen te nemen is er een CMS systeem ontwikkeld waarmee de eigenaar zelf de website kan voorzien van informatie. Ook wordt het bewerken en toevoegen van nieuwe informatie een kwestie van tekst aanpassen.

WeDo CMS
Webhosting

Om onze service te verhogen bieden wij ook webhosting aan. Zo hoef je geen zorgen meer te maken over het zoeken naar een goede plek om de website te hosten. WHG Design regelt alles voor je, van het idee wat je in je hoofd hebt tot het uiteindelijke plaatsen van de website op het internet.
Voor meer informatie over onze hosting pakketten kan je kijken bij de pakkettenlijst of contact met ons opnemen.