Referenties van onze klanten.

Bij WHG Design vinden wij het heel belangrijk dat de klant tevreden is. Wij zorgen voor een goede communicatie en duidelijke uileg en support.

Hier vindt u reacties van een aantal van onze klanten.

Reacties:

WHG Design is klantgericht, door de korte lijnen tussen de mij en WHG Design en niet van de één naar de ander is mijn doel bereikt. Ze kunnen goed luisteren naar de wensen en zijn creatief in de uitvoering! Complimenten.

Marije Metselaar - www.marijemetselaar.nl

Na 2,5 maand intensieve samenwerking tussen Mark van WHG Design en Rabbers en Poelman is er een site tevoorschijn gekomen die aan al onze wensen voldoet. Mark zijn sterke punten liggen vooral op de techniek van de site alle mogelijkheden die wij hebben aangedragen heeft hij naar de site toe weten te vertalen. Wij zijn erg tevreden en wensen WHG Design nog veel succes met de verdere werkzaamheden..

Albert Poelman - www.rabbers-poelman.nl

De samenwerking tussen Santen Tweewielers en WHG Design is uitstekend verlopen. We krijgen veel positieve reacties op onze nieuwe website.

Yvonne Santen - www.santentweewielers.nl

De website die door WHG Design is gemaakt sluit perfect aan bij mijn eisen. De website is precies zo gemaakt als ik in mijn gedachten had. Ze bieden goede service, zijn vakkundig en hebben een goede uitstraling. Kortom ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en wil graag iedereen bij WHG Design aanbevelen.

Renee Bottelier - www.rinkdesigns.nl

Mark Haasjes is een vakman op het gebied van webdesign, hij heeft voor mijn restaurant een hele mooie website gemaakt. Ik kan alleen maar zeggen: wil je een website laten maken, dan ben je bij WHG Design op de juiste plaats.

Hans Kames - www.bistro253.com

Ik kan iedereen aanraden om met u in zee te gaan, want de sfeer, het overleg en het eindresultaat zijn prima.

Piet Jan Nauta - www.hjsc.nl